Training & inrichting

Inrichting software

Het is mogelijk om de software door BSIC Software te laten inrichten. Wij verwerken de door u aangeleverde bestanden in de software. Wij bewerken alle bestanden zodat deze eenvoudig op de juiste wijze worden ingelezen. U software is voor 80-90% gebruiksklaar. Alle instellingen worden door ons doorlopen. Het enige wat u nog zelf dient te verwerken zijn de kostprijs berekeningen achter een post.

Training gebruikers

Heeft u al een periode met onze software gewerkt? maar wil u toch wat verder worden getraind en inzicht krijgen in de mogelijkheden. Dan is het mogelijk een training op locatie aan te vragen. Wij doorlopen u vragen en geven u tips voor het beste werken met de software.
Onze trainingen worden gegevens in delen van 2 en 4 uur per keer. U bepaald zelf de inhoud van de opleiding in overleg met onze trainers.

Helpdesk

Een vraagje terwijl je bezig bent? Geen probleem! Met één simpele mail stel je alle vragen of ga naar onze helpdesk pagina. Daar kun je makkelijk zoeken en een antwoord vinden op je vraag. Daarnaast kun je ook terecht op de handleiding website of bij één van onze helpdesk-medewerkers.

 

Wij zorgen voor een optimale ondersteuning bij de overgang naar onze software!